We gaan stoppen. Wat we wél gaan doen, lees je hier!

Geintje! We gaan tijdelijk stoppen met de blog. Lees snel verder wat we dan wel gaan doen!

De realiteit

We merken allebei dat het frequent bloggen veel van ons vraagt. We vinden het belangrijk dat de blogs die we schrijven kwalitatief goed zijn. Het kost tijd en energie om dat elke week weer te kunnen leveren. Allebei doen we het bloggen naast ons werk en gezinnen. De afgelopen maanden zijn er voor ons allebei veranderingen geweest in ons werk naast Pedagoog-ik en dat willen we de tijd geven om goed te kunnen uitvoeren.

Nog veel te leuk!

We vinden Pedagoog-ik en met elkaar samenwerken nog véél te leuk, om echt te stoppen! Dat we tijdelijk niet meer bloggen, wil niet zeggen dat we niet meer actief zijn. We willen ons meer bezig houden met het geven van workshops en ouderavonden. Vanaf het begin is dat ons verlangen geweest, alleen is het niet eerder gelukt om het echt van de grond te krijgen. Niet meer bloggen geeft daar meer tijd en ruimte voor.

“Pedagoog, dat ben ik!”

Want we willen nog steeds christelijke vaders en moeders van peuters en pubers inspireren in hun opvoeding. Jou als opvoeder bewust maken van je rol, je wetenschappelijk onderbouwen en ideeën geven hoe je dat in de praktijk kunnen brengen. We verlangen ernaar dat elke opvoeder, dus ook jij, kan zeggen: “Pedagoog, dat ben ik!”.

Dus het komende half jaar kun je ons gewoon nog vinden. Minder via internet, maar meer in real life! We gaan tijdens workshops met jou en andere ouders in gesprek. God heeft je de talenten van ouderschap gegeven en we denken graag met je mee om te ontdekken hoe jij die talenten het beste kunt inzetten!

Ontmoet ons in real life

Je kunt ons boeken voor workshops of ouderavonden. De thema’s kunnen verschillen van seksualiteit tot Social Media, van pesten/vriendjes tot geloofsopvoeding. En ook algemenere thema’s rondom pubers of peuters. We doen ook avonden met ouders én pubers samen (Sjonge, wat een mogelijkheden!).
Alles vanuit wetenschappelijk onderzoek, naar de praktijk gebracht. Positief, eerlijk en toegankelijk. Het wordt dus sowieso een leerzame, interactieve en leuke avond. Het belangrijkste vinden wij dat we in gesprek zijn over jouw ervaringen en je vragen in je rol als opvoeder. Je gaat altijd naar huis met nieuwe inspiratie. Een boost voor je opvoeding!

Wil je ons boeken voor een avond bij jou in de gemeente, school of vriendengroep? Neem dan vrijblijvend contact contact met ons op.

We ontmoeten je graag!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *