Waardeer elkaars opvoeding

Toen Anouk nog maar een paar maanden oud was, zei mijn moeder tegen mij: “Lies, ik vind dat je echt een goede moeder bent”. Mijn hart maakte een sprongetje! Ik voelde me een groentje onder de moeders. En mijn moeder is mijn allergrootste voorbeeld. Om dit van haar te horen gaf me vleugels!

Hoe gaaf is het als we elkaar bemoedigen met zulke complimenten! De tip voor dit weekend is daarom:

 

Bemoedig een andere ouder door te zeggen wat je waardeert in zijn of haar opvoeding

 

Spreek je waardering uit over de opvoeding die je buren geven aan hun kinderen. Of ouders die naast je aan het sportveld staan. Je vrienden. Je broer of zus. Je kunt er ook voor kiezen om aan je eigen vader of moeder te vertellen wat je zelf hebt gewaardeerd aan jouw opvoeding.
We zijn erg benieuwd om te horen hoe het was om te doen. En we zijn ook benieuwd naar de reactie van de ontvanger!
Deel je ervaring hieronder met ons.

 

Elke vrijdag krijg je een weekendtip mee, om de kennis van de blog van woensdag in te praktijk te brengen!
Volg ons op Instagram, Facebook of Twitter, om op te hoogte te blijven. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *