Leren van je kind

Opvoeding lijkt vaak éénrichtingsverkeer van ouder naar kind. Maar als ik naar mijn eigen kids kijk, merk ik dat ik niet alleen dingen doorgeef, maar ook zelf dingen leer van hen. Soms verbaas ik me erover hoe mijn eigen kinderen denken. Soms veel simpeler dan ik denk, soms ook héééél ingewikkeld. Het leuke is dat ik daardoor weer op een andere manier naar dingen ga kijken die voor mij vanzelfsprekend lijken. En soms bezorgt me dat een flinke glimlach of lachbui.

Als jij nu kijkt naar de opvoeding van jouw kinderen dan zijn er ongetwijfeld ook dingen die jou aan het lachen maken of juist prikkelen tot nadenken. Daarom de quest van deze week:

Wat heb jij al van je kind geleerd?

Laat het ons weten zodat wij met je mee kunnen genieten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *