Hoe gaat het ermee?

Ons “kindje” is nu bijna een half jaar oud! Ik bedoel Pedagoog-ik natuurlijk *kuchkuch*.  En nu we zo een aantal maanden bezig zijn merken we hoe ontzettend leerzaam en opbouwend het is om in contact te zijn met andere ouders. Zowel online als offline. Mensen die ik spreek vragen ook vaak ‘hoe het ermee gaat’ en vaak krijg ik iets terug van een onderwerp dat hen aansprak. Super leuk om de betrokkenheid in de kringen om ons heen te merken.

En dat niet alleen. De laatste tijd zijn er steeds meer volgers bij gekomen, die Wilhelm en ik helemaal niet kennen en dat valt niet te danken aan onze marketingskills, want daar hebben we nog niet zoveel aan gedaan, haha. Dus nieuwe lezer, super leuk dat je ons volgt en bij dezen welkom!

Als we dan toch even de stand van zaken opmaken, even over ‘hoe het ermee gaat’. Goed! Het is heerlijk om bezig te zijn met waar we het liefst mee bezig zijn: opvoeden! En dan bedoel ik kinderen én hun ouders, haha! Er zijn ook super leuke nieuwe ideeën voor de blogs en samenwerkingen, je zult er binnenkort meer over voorbij zien komen.

Wat betreft de blogs merken we dat er bepaalde thema’s aanslaan en sommige helemaal niet. Blogs over pubers doen het over het algemeen minder goed, maar een blog over duimen en spenen wordt dan ineens meer dan 500 keer bekeken en heeft op facebook een bereik van 4.500 mensen (op 4 na dan, maar daar doen we even niet moeilijk over). Bizar veel, al zeg ik het zelf!

Het grote verschil tussen de blogs doet ons afvragen wat wijsheid hierin is. Wij willen graag bloggen en lezingen geven over pubers én over (jonge) kinderen, maar heeft onze volger daar wel behoefte aan? En moeten we meer op zoek gaan naar thema’s die discussie oproepen en schuren of mogen we over alles bloggen wat we zelf interessant vinden? Waar wil onze volger, jij dus, dat het over gaat? Daarom de quest van deze week:

 Wat wil jij lezen op Pedagoog-ik.nl?

 Reageer hieronder met wat je van ons zou willen lezen, weten of verlangen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *